Nytårshilsen fra OSF-Junior

Hej OSF

Vi tænker det på denne tid af året vil være på sin plads at starte med at ønske alle et godt nytår og et lykkebringende 2024. Og det er også på denne tid at planlægning af 2024 starter. Uden planlægning forbliver drømme bare drømme! OSF-junior havde et fantastisk, nærmest magisk år 2023. Hvis vi skal leve op til det og hvis om muligt gøre det endnu bedre, så er det bestemt ikke et sekund for tidligt at starte op. I OSF- junior har vi som udgangspunkt aktiviteter fra april til september, minimum en gang om ugen plus alt det løse. Og det kræver hjælpere.

OSF-Junior har brug for dig. Dig der vil være med til at videre bringe glæde ved lystfiskeri til børn og unge, ikke fordi du ser det som en pligt men fordi du ikke kan lade være. Vi er helt med på at det ikke er mange, der kan og vil sætte en til to dage af om ugen til OSF-junior, men det er heller ikke hvad vi har i tankerne. Hvis 20-30 voksne fiskere vil bruge 2-3 dage af 3-4 timer om året, så er vi i mål. Hvis alle giver lidt, bliver det til meget. Jeg advarer på forhånd! Det at lave fiskeklub for børn /unge er stærkt vanedannende og giver en stor rus af glæde. Så spørgsmålet er, vil du det?

Hvis svaret er ja så meld dig ind i disse grupper.

De bedste hilsner og knæk og bræk
Claus Foss

På forhånd tak til vores OSF-hjælpere:
OSF Hjælpere
OSF-Junior