OSF båden og Grand opening i Nykøbing Havn

Så er vi ved at være klar til isætning af OSF Båden.

Der vil være 2 intro aftener, hvor praktikken i båden vil blive vist, så alle der kunne tænke sig at se hvorledes båden er indrettet, kan få den nødvendige instruktion.
En lille ændring, så vi kan udnytte dagslyset, så aflyser vi den 21. februar og den 28. februar. I stedet for vil der være introaftener tirsdag, den 14. marts og onsdag, den 22. marts begge dage fra kl. 18 i klubhuset, Nygade 16 – 4550 Asnæs. I kan finde datoerne i vores aktivitetskalender.
Vi håber så mange som muligt vil dukke op.

Samtidig indvier vi vores nye skur nr. 36 og vores havneplads nr. 126 i Nykøbing Havn søndag, den 26. marts fra kl. 12 – 18, hvor vi vil kunne prøve en lille tur i båden, spise nogle grillede pølser m/brød, og få en vand eller øl på grillpladsen, der er på havnens fællesarealer. Datoen er også lagt i aktivitetskalenderen.

De bedste hilsner
Småbådsudvalget