Én mærkedag i Odsherreds Sportsfiskerforening – OSF´s historie

I dag har vi lavet aftale med vores gode og trofaste medlem i over 60 år John Wolmer Petersen, Nykøbing Sj. Vi har har overtaget Johns FISKESKUR på Nykøbing Havn og har i dag fået overdraget nøglen. Fiskeskuret ligger fortrinligt med blot en græsplæne ned til vores bådplads, hvor vores ret lækre Linder Arkip 460 alu-styrepultbåd med 30 hk motor inkl. powertrim og Garmin ekkolod+kortplotter kommer til at ligge fra slutningen af februar måned. Med købet af hytten som sidste tiltag, synes vi, at Odsherreds Sportsfiskerforening – OSF har skabt et utroligt lækkert tilbud til vores medlemmer – der er renseplads, grill og rygeovn på havnen og ikke mindst en rigtig hyggelig fiskerleje stemning. Tag godt imod det kære medlemmer nye som gamle.