Møde i småbådsudvalget

Der indkaldes hermed til møde i småbådsudvalget tirsdag, den 20. september kl. 20:00 til 22:00 i klubhuset på Nygade 16 i 4550 Asnæs. Alle er velkomne til dette møde.

Vi skal bl.a. drøfte, hvordan og under hvilke betingelser vi vil bruge foreningens nylig indkøbte båd. Vi har jo været så heldige at få støtte til båden fra både Friluftsrådet og Nordea-Fonden. Vi er i gang med at få forsikringer og havneplads også, og så er der også nogle aktiviteter vi skal tage stilling til, når først båden er kommet i vandet.

Du har måske lyst og tid til bidrage med din viden om sejlads, eller endda lyst til at være med til at få nogle af vores unge mennesker ud at sejle? Har du noget du kan eller vil bidrage med i forbindelse med mødet, så tøv ikke, duk op – vi kvitterer med kaffe og kage og godt humør.