Gratis fest den 10/9

Nordea Fonden støtter Odsherreds Sportsfiskerforening med 55.000,-

Hvad sker der i Odsherreds Sportsfiskerforening – OSF aktuelt og i den kommende tid?
Først og fremmest har Nordea-fonden netop meddelt, at også de vil støtte “En lille båd der gynger” – vores nye saltvandsbåd. Nordea Fonden støtter med 55.000,-. Vi takker ydmygt og må igen rose makkerparret Torben Birch og Christian Baadsgaard Jentzsch for deres meget kompetente indsats med funding.
Den 10/9 er der helstegt pattegris i klubhuset i Asnæs. Der er lagt op til en rigtig hyggelig aften, og der er GRATIS MENU til 30 personer – der er ca. halvt fyldt lige nu, så skynd dig at sende Torben Birch en sms på 20 96 87 00 med din tilmelding af en eller flere personer.
Det er et forenings arrangement, men overvejer du at melde dig ind , er du også velkommen med som gæst (gælder også vores venner i Isefjorden, Sj. Odde. og Karpefiskeri i Lammefjorden).
Småbådsudvalget barsler i vinterhalvåret med regler og brug af ny båd samt kursus i klubhuset. Bo Andersen og Jørn Bristing Mossin har også deres del af foreningsaftener i støbeskeen.
Vandløbsplejegruppen med Jan Aggerholm i spidsen inviterer til “åbent hus eller aktiv deltagelse” i efteråret.
Lige nu – er det GRATIS at melde sig ind i Odsherreds Sportsfiskerforening – OSF resten 2022 mod betaling for 2023, Du er meget velkommen med, vi er 268 medlemmer d.d. 

Dbh.

Torben