Knæk & bræk

Sommeren er ovre os. Husk at i OSF har vi mange tilbud, også henover sommeren.

Lammefjordskanalerne har fint fiskeri, og Claus Foss er den altvidende guide til kanalerne, også hvad angår den nylig oprettede junior fb side for juniorafdelingen, som Torben og Henrik styrer med sikker hånd. FB siden finder du her https://www.facebook.com/groups/1196676401088913

Overalt på kysterne er der makrel og også lidt hornfisk og ørreder. Og så er der jo masser af fjæssinger. Fjæssingen er en dejlig spisefisk – håndter fisken forsigtig, og husk at fjerne de giftige pigge før du tager den med hjem. Piggene skal pakkes godt ind i avispapir eller lignende før de smides ud i affaldsbeholdere. De er også giftige efter at de er fjernet.

Sidst i Juli er der Gule Rev tur, og 3. weekend i august (19. til 21. august) er der DM i Makrel og makrelfestival på Odden havn. Du kan tilmelde dig til DM i makrel på http://makrelfestival.dk/

Og så er der også arrangeret den årlige sildetur fra Helsingør, med Sandmanden, søndag den 11-09-2022, se særskilt opslag

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Michael Heiland

    Sikke en masse, der sker henover sommeren. K&B
    Michael

Der er lukket for kommentarer.