Tur og arrangements udvalg den 30/5.

På mandag den 30/5 kl. 19.00 er der møde i klubhuset Nygade 16 4550 Asnæs. Tur og arrangements udvalget er vært.Du er inviteret og er meget velkommen til det åbne møde.Udvalget søger hjælp og ressourcer til:

  • At lave Facebook opslag og arbejde med sociale medier
  • At fortælle om Odsherreds Sportsfiskerforening – OSF´s ture og arrangementer
  • Turledere som har et ønske om at stå for en tur eller et arrangement
  • Et føl til LongNiels som koordinator i udvalget
  • Ad hoc opgaver i forbindelse med Ørreddage og andre arrangementer

Mød op til en hyggelig aften og giv dit bidrag stort som småt.Torben Birch deltager på mødet og kan svare på spørgsmål om ny båd til saltvand. Har det kystnære bådfiskeri din interesse, er muligheden her. Vil du bidrage til bådopgaven, er du også meget velkommen.Ole Blom, Martin Nilsson, Erik Nybro Olsen, Jan Olsen, Niels Jensen og Torben Birch er på forhånd inviteret – koordiner venligst jeres deltagelse med Niels på tlf. 20936849.