Ørreddag og saltvandsbåd?

Så er der nyt igen i OSF 🙂 Jeg kan glæde jer alle med, at vi er rigtigt godt på vej til at kunne skaffe os en solid søstærk saltvandsbåd til vores medlemmer:-)
Vores dygtige OSF-funding team Torben Birch og Christian Baadsgaard Jentzsch har netop fået tilsagn fra Friluftsrådet om en bevilling på 100.000,-Sammen med vores godkendte 2022 budget, er vi meget langt i at rejse de 190.000,- som båden er budgetteret til.
Kom ned til indvejningen på Ørreddagen i morgen torsdag den 26. maj kr. himmelfartsdag kl. 14-30-15.30 og hør mere om dine muligheder for at booke, sejle og fiske fra båd i Odsherred, når vi kommer i mål og kan anskaffe os egen båd. Der sigtes på en Linder Arkip 460 fra Odsherred Marineservice & Marinebutik (se foto). Du er både velkommen som deltager og gæst til indvejningen i morgen. Deltagere på ørreddagen kan indbetale 100,- på mobilePay 18067, skriv ØD og fornavn og efternavn på indbetalingen. Vi glæder os til se dig.🚣‍♀️følte sig i festhumør.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Webmaster

    Jamen dog sikken dejlig nyhed
    Knus
    michael

Der er lukket for kommentarer.