Generalforsamling på fredag (25.02.2022 kl. 18)

Husk vores generalforsamling nu på på fredag den 25.02.22. kl. 18.00

Vi starter aftenen med en læker jubilæumsmiddag.

Tilmelding til sinnetthue@gmail.com eller tlf. 52 53 73 11.

Vi er allerede 23 tilmeldte, men vi kan være ca. 35, så der er stadig plads til flere.Foreningen inviterer, og jubilæumsmenuen fra tagselvbordet består af: skipperlabskovs efterfulgt af isdessert med et lille glas portvin. Der er øl og vin og sodavand ad libitum, desuden skåle med chips.

Kl. 19.00 starter selve generalforsamlingen med dagsorden iflg. vedtægterne.

Der er mange, der på forhånd har tilkendegivet, at de stiller op til de forskellige poster, men vi mangler især nogen, der vil stille op til poster i bestyrelsen. Så overvej gerne igen, om du selv vil stille op eller kender en, du kan overtale til det!

På gensyn til en hyggelig sammenkomst!