Makrelfestivalen – om 1½ uge

Så er der 1½ uge til Makrelfestival. Billetsalget slutter om 3 dage, nemlig fredag, den 13. august kl. 18:00.
Vi er langt over 150 deltagere, der glæder sig til et par forrygende dage på fiskeri langs de dejlige kyster i Odsherred, med udgangspunkt i Odden havn. Fishing Zealand kommer med grej og instruktioner til dem, der har lyst til at prøve at fiske i havnen, både store og små. Og fra hærens skydeskole kommer der en gummibåd, som folk kan prøve at gå ombord i og få en tur. Lørdag aften skal vi have helstegt pattegris, og der vil være mulighed for at købe lidt frokost i form af pølser, m.m. begge dag, lørdag og søndag.
Vi har nu sponsorater for over 70.000 kroner, så vores præmier bliver både mange og store i de enkelte kategorier 🙂
Hvis du vil nå at være med, så køb din billet inden vi lukker for billetsalget nu på fredag.
Knæk og bræk, og vi ses til et par dejlige dage.
Makrelfestivalsministrene 🙂