Vil du med til landsdelsmøde i DSF – Online onsdag den 2 juni kl. 18.45

Vil du med Odsherreds Sportsfiskerforening til landsdelsmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund onsdag den 2. juni kl. 18.45?
Du deltager ONLINE på Teams via dette link: https://teams.microsoft.com/…/19%3ameeting…/0…
Jeg har selv æren af fra 18.45-19.15 at præsentere vores indsats i Odsherreds Sportsfiskerforening – OSF, som et eksempel på en lokalforening, der tænker nyt. Jeg kommer ind på de tiltag, vi har sat i værk det sidste år og ikke mindst, hvad vi forventer at skabe sammen med vores medlemmer og venner i det kommende år.
Efterfølgende er der indlæg fra forbundsformand Torben Kaas og forbudsbestyrelsesmedlem Morten Jacobsen om hhv. Forbundsbestyrelsens arbejdsform og et digitalt foreningsrum. Der er også plads til drøftelse under vejs.
Jeg vil i mit indlæg blandt andet fortælle om digitalisering eller kommunikationen af OSF´s vandpleje.
I videoen får du en 5 min. introduktion til Odsherreds Sportsfiskerforening – OSF vandplejearbejde i Anneberg Sørende tæt på Nyk. Sj. Videoen er optaget oven på en veloverstået arbejdsweekend og præsenteret af Kalle Ludvigsen og Jan Aggerholm.
Klik på linket til videoen.