Ny webmaster søges

Kære medlem

Foreningen søger ny webmaster. Behovet har stået på i længere tid, så det er på tide at denne ansøgning bliver forelagt.

OSF’s hjemmeside er lavet i WordPress, og har du erfaring med WP er du allerede fuldt kvalificeret. Kenskab til PHP5- og HTML-programmering øger mulighederne for at gøre hjemmesiden ekstra god.

Har du erfaring med andre værktøjer til hjemmesider plus simpel redigering i Word og Excel, så har du også et godt fundament som ny webmaster.

Opgaverne består hovedsagelig af løbende vedligeholdelse (CRUD) af hovedmenu og dens indhold, samt vedligeholdelse af medlemsregister. Opdatering af OSF’s Facebook gruppe er også en del af opgaven.

One.com er vores webhotel, og her ligger også en mindre opgave med at vedligeholde videreforsendelse af indgående mails til osf@o-s-f.dk m. fl.

OSF har hårdt brug for nye kræfter, og har du mod på at gøre en indsats som hjemmesideredaktør/-journalist eller i starten som medhjælper, så ring eller skriv et par ord til osf@o-s-f.dk eller webmaster@o-s-f.dk.

Venlig hilsen

Bestyrelsen