Billetsalget til Makrelfestival 2021 åbnet den 20. Januar

Kære lystfisker og lystfiskerinde, og kære lystfiskerbørn!

Fra og med dette opslag har nået jer, er billetsalget til årets brag af Makrelfestival 2021 skudt igang. Så I kan enten gå på vores hjemmeside http://makrelfestival.dk/, gå ind på forsiden af festivalsiden og klik på ”Tilmedling” og derefter tryk på linket, der står under overskriften ”Tilmelding”, eller også kan I benytte følgende link til at sikre jer din deltagelse i festivalen: https://makrelfestival.billetexpressen.dk/, hvor I kan købe både jeres deltagelse, enten som individuel og/eller som småbådsteam. I kan også forudbestille mad til dagene, hvis I har lyst til eller brug for det.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer til en stor festival med mange deltagere og aktiviteter og ikke mindst fantastiske præmier (præmiesummer vil blive løbende opdateret i takt med at præmiesponsorerne melder sig på banen).

Selve programmet vil også blive løbende opdateret.

Vel mødt og knæk og bræk fra Makrelfestivalsudvalget i Odsherred Sportsfiskerforening og Odden havn.

Skriv til os, hvis du har nogle gode ideer til årets festival: makrelfestival@o-s-f.dk