Kommende bestyrelsesmøde den 13. januar og Generalforsamling den 26. februar 2021.

Hej alle

Der afholdes et bestyrelsesmøde den 13. jan. kl. 19.00 – uden spisning – som optakt til Generalforsamlingen den 26. febr. Hvis du ønsker at deltage i bestyrelsesmødet for at bidrage med ideer eller oplæg eller opstilling til poster, så har du nu mulighed for at tilmelde dig (til sinnet@privat.dk). På grund af corona må der jo ikke være mere end 5 personer fysisk til stede på mødet. Derfor satser vi på at få etableret et link, der vil gøre det muligt at deltage hjemmefra på vist nok Skype. Tilmeldte vil høre nærmere.

Selvom vi har fået tilsagn fra mange medlemmer om at de vil stille op til valg ved GF, så er der jo stadig ledige pladser – nogen med EDB-erfaring ville bla. være meget velkomne.

Venlig hilsen Sinnet