Annoncering af årlig generalforsamling

Kære medlem

Den årlige, ordinære generalforsamling afholdes fredag d. 26. feb. 2021 kl. 19.00 i klubhuset, Nygade 16, 4550 Asnæs.

Generalforsamlingen gennemføres på betingelse af at gældende Corona restriktioner tillader forsamlinger på mindst 30 personer.

Forud for generalforsamlingen, er der kl. 18.00 fælles spisning. I år serveres der igen Skipperlabskovs, hvortil der serveres øl/vin/vand. Deltagelse i fællesspisningen er gratis.

Tilmelding til fælles spisning skal ske til Niels Jensen på mailadressen n.h.jensen@live.dk. Frist for tilmelding såvel som bekræftelse af GF dato bliver meddelt primo januar, når regeringens Corona restriktioner gældende fra 3. januar er blevet offentliggjort.

Indkaldelse og dagsorden udsendes via hjemmesidens “blog” i henhold til foreningens vedtægter.

Vel mødt

Bestyrelsen

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Michael Heiland

  Kære bestyrelse og medlemmer i OSF
  I forbindelse med den forstående generalforsamling den 26. Februar foreslår jeg hermed, at klubben anskaffer en stor skærm (omkring 40+ tommer) med kamera og mikrofon, så generalforsamlingen og aktiviteter (f.eks. klubaftener) er mindre afhængige af eventuelle corona restriktioner.
  Skærm/kamera m.v. vil også kunne bruges til fremtidig kommunikation til/fra klubhuset (f.eks. youtube og/eller FaceBook live og “båndede” udsendelser af valgte arrangementer og møder).
  Jeg mener bestemt, at foreningen vil kunne få en samlet pakke for omkring 5.000 kroner, eller måske ligefrem finde en sponsor.
  Hvad siger I? Fortsat god weekend og jeg ønsker alle en glædelig jul og godt nytår og knæk og bræk 🙂

Der er lukket for kommentarer.