Lav en kommentar her på Bloggen – bidrag til at skabe liv og dialog i OSF

Kære medlem af OSF

Vi glæder os i denne tid over, at vores medlemstal er kraftigt voksende. Vi går imod 240 medlemmer, og mon ikke vi ved fælles hjælp kan ramme 250 medlemmer igen. Hjertelig velkommen til til alle vores nye medlemmer.

Der er arbejdet intensivt på, at OSF skal være åben og inddragende. Du er ganske sikkert støt på vores kampagne “Støt din Lokalforening” på Facebook, her på Bloggen, i Sportsfiskeren eller på Opslag i vores lokale grejbutikker. Du kan læse mere om OSF kampagnen i den vedhæftede PDF rapport.

Vidste du, at du kan lave en kommentar til et indlæg her på Bloggen?

Vidste du, at alle kan lave indlæg her på Bloggen?

Spørgsmål til dig: Hvor er det nemmest at være i dialog for dig – her på Bloggen eller i vores Facebook gruppe “Medlemmer og venner af Odsherreds Sportsfiskerforening”: https://www.facebook.com/groups/105402839498533/ ?

Støder du på en ven, som mangler sin adgangskode til Bloggen – så henvis til webmaster, som hjælper til.

17-10 2020 Rapport Støt din lokalforening