Nyt vdr. Alarm i Klubben.

Hej . Til alle jer der har adgang til klubhuset via. Kode og egen nøgle samt brik. Der har været nogle problemer med at kunne tilkoble alarmen, brik læseren har ikke fungeret som den skulle, det skulle være løst nu. Montøren har flyttet læseren over ved Whiteboard tavlern lidt højer oppe, han mente der var noget , evt. Kabler i vægen, hvor den sad før,  der kunne forstyrre signalet. Ellers er der ingen ændringer. HUSK!!! Koden som i har fået til nøgle boksen kun må videre gives med mit samtykke, da jeg skal registrere hvem jeg skal kontakte hvis koden til boksen bliver lavet om, og også for jeg lige har en ide om hvem der kan komme ind. Nogen har modtaget koden uden jeg var gjort opmærksom på det.  Medlemmer må gerne få koden, jeg skal bare vide hvem der har kendskab til den, så jeg kan registrere det.

Klubhus Formand. Roland.