Kanal kontrol. 11.10. 20.

Hej der ude.

Jeg tog lige en tur langs lammefjordskanalen her i eftermiddag. Fredag blev jeg ringet op af en dame der bor ved audebo, med udsigt over engene ned til kanalen, hun sagde at der sad en flok og fiskede , havde telt slået op og var kørt ind på stien langs kanalen , den kæde der skulle spærre for indkørsel var savet af.  Jeg var så forbi i dag , da jeg ikke havde mulighed for at komme der før idag. Ganske rigtigt kæden var savet over , men de var jo over alle bjerge, da jeg kørte fra stedet så jeg en bil kører ned langs kanalen den anden vej, på cykkel stien og så langs kanalen på stien.

Jeg valgte at gå turen efter dem , efter ca. 300 m . Fik jeg kontakt til dem , og spurgte om de havde gyldigt fiske kort , det havde de ikke, da de ” ikke ” var klar over at de skulle have et sådan, jeg tilbød de kunne gå på nettet og købe et til dem hver , men det ville de ikke, og derfor bad jeg dem om at pakke sammen og forlade stedet , og oplyste dem om at fisk fanget i kanalen skal genud sættes og der skal gyltigt kort til hele Lammefjords kanalen . De efter kom beskeden og pakkede sammen , og forlod så kanalen uden dramatik.  Da jeg kørte der fra slog jeg lige et smut forbi ved Hagesholm vej  bag Audebo. Der var to der lige var kommet og var ved at gøre klar, de havde tilgengæld tingene i orden , de var nogen af dem der havde fået udleveret dag kort af Claus F.

Derefter ringede jeg til damen der havde kontaktet mig fredag og sagde at jeg havde været rundt og kikke og havde konstateret at en kæde var ødelagt, og at pumpe digelaget vil blive kontaktet. Jeg sagde til hende at  hun kunne jo ringe 112 , hvis hun ser bål på kanalen en anden gang, og anmelde brand på kanal volden da der så kommer Politi og brandvæsen,  så kan de lære det kan de, dem der laver bål osv. ?