Ulovligt garn i kanalen

Ja så var den gal igen. Var lige igang med at ordne dagens fangst fra sundet, da min telefon ringede. Det viste sig at være en gut der hedder Patrik, han stod ved kanal broen ved Sandby, der havde han og kæresten set et fiskegarn som var spændt tværs over kanalen, og de ville selfølgelig gerne anmelde det, og også få det fjernet. Vi fik en lille slider om det og jeg sagde at jeg kom der ud hurtigst muligt, men skulle lige tale med en af de andre fra Best. Jeg kontaktede Long Niels som sagde at han kom også ud til kanalen så var vi to fra Best. Der kunne tage affære. Der efter kontaktede jeg Politiet, fremlagde sitiuationen, og fik derved lov til at bjerge garnet, det viste sig heldigvis at der ikke var nået at svømme nogen fisk i det endnu. Kort efter kom en gut , af anden etnisk baggrund end dansk , nærmer sådan lidt østlig , vil jeg sige, ifølge hans udseende og sprog, da vi konfronterede ham og spurgte om han fiskede i kanalen , men ham ikke forstå.?. Senere da Long og jeg kørte , kom han og en anden gående på den nu mørke Adlers alle, retning Sandby broen . Hmmm.
Så kommer i på de kanter, må I meget gerne kaste blikket langs kanalerne der ude, da det ikke er første gang at der er opdaget ulovlige garn der . Gør som Patrik , kontakt en af os i Best. Og observer, vi kommer så hurtigt det lader sig gøre ,hvis vi har mulighed for det.