Kanal kontrol

Hej. Lidt nyt fra i dag.
Grundet episoden fra kanalen i går aftes, valgte jeg at tage en tur ud på kanal voldene i dag. Jeg startede ved Sandby broen , hvor jeg gik turen langs kanalen ,uden at spotte noget, da en af klubbens medlemmer kom forbi, han havde set noget i vandet ,som han lige ville tjekke op på , og havde sin fiskestang med en lille spinder , han kastede ud , der hvor han mente at der var noget, og fik fanget en ca. 6 mm. Line hvori der var bundet en øl flaske som synk, i den ene ende. Den fik vi hevet ind og jeg kørt vider langs kanalen, ved Audebo stod 3 mand og fiskede og jeg spurgte efter dag kort eller kvittering for samme, Hmmm. Det havde de ikke lige fået købt, og havde planer om at indbetale når de var færdige med at fiske. “Godav mand” det havde han gjort før. Han kunne fremvise kvitteringer på tlf.
Så måtte jeg jo forklare at der skulle betale før fiskeriet påbegyndes, som jeg sagde til ham , de kunne jo heller ikke gå i bio, se en film og så betale bagefter. Så de måtte se at købe deres dag kort mens jeg var der, så kunne de fiske vider ellers måtte de pakke sammen og forlade kanalen. De betalte og undskyldte at de ikke havde styr på tingene og håbede ikke de ville få yderlig konsekvenser for dem ,da de meget gerne ville fiske i kanalen fremover, og de naturligvis nok skulle få købt og betalt dag kort inden de startede med at fiske. Ellers var der ikke noget at komme efter, i dag.
God søndag der ude.

Dette indlæg har 2 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.