Aflysning af G.rev. 2020

Ja så skete det , man som tur arrangør , mindst vil udsættes for, jeg har været nød til at aflyse årets Gulerev tur, som følge af at båden har fået maskin skade , og ifølge Skipper Hans ikke når at blive klar til weekenden. Og ekstra ærgerligt er det, nu da turen, med hiv og sving, alligevel fik samlet deltager nok i 13 time til at den kunne havde været afholdt, og som jeg tidligere har meldt ud, var det også den sidste tur som jeg ville arrangere. Så skulle der være en der ude , som vil være tur arrangør på årets tur på revet, er pladsen åben.

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Torben Petersen

  Sa…ørens også:-(
  Tak for fin torvholder indsats Roland de sidste år.
  Kunne man måske afdække en forhåndsinteresse for en tur til næste år i samme weekend
  – Jeg vil godt booke en plads eller 2 evt. lad betaling stå.
  Dbh.
  Torben

Der er lukket for kommentarer.