Gamle Niller skænker tegninger

Efter aftale med admin.

Støt din lokalforening

Må vi introducere dig for Gamle-Niller!

Niels har igennem mange år glædet mange af Odsherreds Sportsfiskerforenings medlemmer med sine fotos, videos og ikke mindst tegninger – det har han gjort igennem snart 4 årtier.

Niels bidrager flot til, at vores konkurrence bliver nær og vedrørende ved at skænke en tegning til vinderne af hhv. vores måneds-konkurrence og ørredkonkurrencen som løber nu og frem til 11. oktober – tegningen supplerer gavekortene på hhv. 3.000, – og 500, -, som er sat på højkant. Konkurrencen er i gang og kører netop nu.

Niels er ikke længere så mobil og rammer i dag kun fiskevandet ved særlige lejligheder – men han er en vigtig brik i vores forenings historie.

Det startede ganske morsomt med, at Niels i 1982 tilmeldte sig årets bornholmer tur, som var en nyhed i foreningen den gang. Hvad Niels ikke lige havde bemærket var, at det var en juniortur – men han drog friskt afsted med turledere og en flok juniorer og blev siden en højt værdsat deltager. Bornholmerturene og deres historie, skal vi nok vend tilbage og fortælle om.

Har du fået tilmeldt dig konkurrencen – ellers gør det nu ved at besøge gruppen her Facebook ”Medlemmer og venner af Odsherreds Sportsfiskerforening”. Benyt link nedenfor.

https://www.facebook.com/groups/105402839498533/?ref=group_header