3 pladser – Turen til Vestmanna – ny dato og pladser

OBS turen er nu udsolgt 🙂 !

Desværre måtte vi aflyse turen til Vestmanna fra den 11. juni til den 14. juni på grund af Færøernes karantænebestemmelser her i Corona tiden.

Turen er derfor skubbet til den 24. september til den 27. september. Afgange og retur oplyses, nĂĄr vi er fuldtallige.

Indkluderet er: Transfer, hytte, og kutterleje (vi har kutteren for os selv)

Prisen for det er ialt kr. 22.050 eksklusive flybiletter og mad. Afhængig af hvor mange vi bliver, udgør prisen henholdsvis 3.675/3.150/2.756, (beregnet på 6/7/8 personer)

Vi har per tiden 3 ledige pladser, idet der lige nu er 5 tilmeldte.

Flybiletter kan bestilles for ca. 2.200 kr. pr. person for en returbillet.

Hytten ligger idyllisk med udsigt over lystbådehavnen, og kutteren ligger ca. 300 meter fra hytten i selve havnen, 50 meter fra supermarkedet, hvor vi også vil indkøbe nødvendige madforsyninger.

3 torpedoer (mørksej) over 6 kg

Der behøves ikke at tages stænger og hjul med, medmindre man vil fiske med sit eget grej – det hele er ombord. Det anbefales dog, at man tager et par tunge blink og evt. nogle pæn store forfang med. Vi går efter større kulder/torsk/mørksej og helleflynder (og så er der også nogle store rødspætter). Forrige års fangst bestod mestendels af mørksej over 4 kg (de største fanget på samme forfang var på over 6,2 kg). Vi var 6 personer, og havde 100 kg filetteret fisk med hjem ?
Fangsten filetteres ombord, nedfryses i fryseposer (husk at medtage disse), og lægges i større flamingokasser (20kg). Kasserne koster 100 kr. og i lufthavnen er man vant til at checke denne slags bagage ind for 160 kr. pr kasse.

Skipperen sørger ligeledes for overlevelsesdragter og støvler til alle. Og så serverer han også frokost i form af sandwich og masser af kaffe. Resten af drikkevarer medbringes selv.

Maden fanger/køber vi selv. Supermarkedet ved havnen har et fint sortiment.

Skynd dig at melde dig til – det er efter først til mølle princip

Kontakt Michael enten via mail michael@heiland.dk, eller pĂĄ mobil 29171076

De bedste hilsner
Turleder Michael