Kære Anders

Kære Anders

Jeg havde kun kort forinden Bjarne så fint bekendtgjorde din bortgang hørt det selv.

Må jeg give dig et par ord med på din vej inden din bisættelse i Fårevejle kl. 10 i dag.

I dit civile liv, blev du en meget anerkendt å-mand påskønnet for dine evner og indsats af de aller dygtigste specialister. Biolog Peter Henriksen har flere gange fremhævet dig og jeres gode samarbejde. Du har i “DIT” virke formidlet naturplejen grundigt videre til en række borgere, som har været i forløb via Jobcentret hos dig. Inden du kastede dig over vandplejen, husker jeg, at du har omtalt en karriere i forsvaret og som selvstændig erhvervsdrivende.

Jeg husker dig som fast deltager på mange OSF fisketure. Du har været med på flere Sveriges ture, du fandt et stræk på Kåseberga og kunne gå hele dagen ude her med din rygsæk med stol, hvor du ind imellem fiskeriet, satte dig og bare nød naturen. Hvor du kæmpede for at knække koden til at fange havørred, var du som fisk i vand, når du kom på havet. På det Gule Rev fangede du en meget stor torsk på godt 15 kg., som vel først så sin ligemand, da Sinnet fangede sin torsk på godt 20 kg. Størrelsen på fisken var nu ikke det vigtigste for dig, og du byttede gerne størrelse for varierede arter. På revet lykkedes du med som en af de få at fange næsten alle arter her – inklusiv havkat og havtaske.

Du kunne med din personlighed godt være skarp skåret med din tunge, når et emne havde brændt sig fast – men samtidig havde du en meget venlig og imødekommende natur. For mig står du som et godt og loyalt OSF medlem og en rigtig god fiskekammerat.

Vi ses en sidste gang kl. 10 i dag.

Æret være dit minde.

Torben