Aflysning af G.rev tur 2020

Hej der ude.

Det er med vemod at jeg ser mig nødsaget til at aflyse årets G.rev tur, det er den første gang siden vi startede turen at den må aflyses, pgr.  Af manglende deltager. Der har været to aflysninger ,fra Skippers side pgr.  Vejret  ellers har turene været gennemført, dog med nogle ture der var blevet afkortet pgr. Blæst/Storm.

Som skrevet tidligere her på blokken , var det den sidste tur som jeg arrangere, så der er åben for ny tur arrangør hvis nogen skulle have lyst.

Jeg kontakter kasseren og beder ham refundere det fulde beløb , til jer der har indbetalt.

Vh. Roland.

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Torben Petersen

  Det er rigtig rigtig trist – Tak for dine fine år som arrangør Roland, det har fungeret upåklageligt godt og været en dejlig fælles tur.

  Det giver stof til eftertanke, at vi I OSF er så udfordret i arbejdet med at skabe de gode oplevelser sammen på trods af stor indsats fra en række medlemmer. I flere år sagde vi, at det skal være sjovt. Det tror jeg fortsat, er det vigtigste mål for alle os i OSF – det skal være sjovt.

  Regler, restriktioner, begrænsninger, centralisering og nedlukning skaber ikke dynamik og positive oplevelser. Fokus skal være på, at foreningen yder ekstra, ekstra, ekstra meget støtte og opbakning til de initiativer, der tages. Fokus skal være at skabe rammen for at opleve og fortælle de gode historier om lystfiskeri og hyggelige sociale oplevelser.

  Det tror jeg også, at vi kan se her i Corona krisen, hvor det er forholdsvis enkelt, at lukke et samfund ned men uhyre bekosteligt at holde det kørende på lavt blus og lukke det op igen.

  Med største ønske om at der er ressourcer til at tage stafetten med Gule Rev op igen.

  Dbh.
  Torben

Der er lukket for kommentarer.