Aflysning/udsættelse af alle aktiviteter frem til d. 8. juni. – Herfra må der være lys forude!

Kære medlemmer.

Bestyrelsen har igen drøftet foreningens medvirken til at mindske smitterisikoen for spredning af COVID-19 (Coronavirus). Det er blevet besluttet, at forlænge aflysning/udsættelse af alle foreningens aktiviteter og møder frem til  d. 8. juni, hvorefter vi forventer at grænsen for antal deltagere i forsamlinger bliver hævet, og det således vil være muligt at vende tilbage til forholdsvise almindelige tilstande vedrørende dette forhold.
Når vi nærmer os d. 8. juni, vil der blive udsendt en ny meddelelse på bloggen.

Konkret drejer det sig om:
16. maj “Tissø – Vi fisker efter gedder”

Vær opmærksom på, at “Odsherreds Ørreddag” der afholdes d. 21. maj gennemføres, dog i en helt anden form end den vi normalt kender. Gå ind på fanen “Aktiviteter” på foreningens hjemmeside og læs mere.

Det er vigtigt for bestyrelsen at understrege, at det alene er aktiviteter mv. der afholdes i foreningens regi der er aflyst/udskudt. Foreningen vil på ingen måde hindre hverken dig eller din fiskekammerat i at tage en tur til vandet.

Med ønsket om at vi snart kan mødes igen i foreningsregi, og ønsket om at i kommer sunde og raske igennem den aktuelle situation.

Stå sammen – Hold afstand!!

På bestyrelsens vegne
Bjarne Andersen / Formand