G.Rev 2020

Hej der ude.

Så er der en mdr. Til at der lukkes for betaling, og dermed tilmelding til årets tur.

Sidste år var der pt. Booket pladser så turen kunne blive til noget, i år er der fem der har indbetalt,  med de der har talt om at deltage ,men ikke endeligt tilmeldt sig, er vi “KUN”  ni pt. Der vil afsted, så der mangler pt. 7 pers. Ud over de der har talt om at skulle med.

Jeg har taget beslutningen om at det er sidste tur jeg arrangere, så hvis der ikke er en anden der ønsker at stå for turen, bliver dette måske den sidste i klub regi . Husk at når du har indbetalt, så skal jeg have besked, evt. Pr. Sms. På tlf. 22956693.

God Søndag der ude.

Roland.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Torben Petersen

    Jeg tilmelder 2 stk. Roland. Sender SMS efter indbetaling.

Der er lukket for kommentarer.