Turkalender opdateret med onsdagsklubbens kystture

Onsdagsklubben  er en klubaktivitet for både medlemmer og ikke medlemmer, der har lyst og lejlighed til at fiske om onsdagen. Ikke medlemmer kan her få et indblik i noget af foreningslivet. Onsdagsklubbens deltagere har årelang erfaring med både spinnefiskeri og fluefiskeri fra kysten og deler gerne sin viden med nye eller evt. vordende medlemmer.

Vi fisker om formiddagen enten hver for sig eller sammen på aftalt fiskeplads. Efter fisketuren mødes man i klubhuset, ca. kl. 12.00 – 13.00,  og spiser sin medbragte madpakker til en kop frisklavet kaffe. Turlederen, som også låser op for klubhuset, står for kaffebrygning og kage til kaffen. Selv om du ikke har fisket, er du velkommen til at komme og deltage i fællesspisningen.

De medlemmer, som er faste deltager i denne onsdagsaktivitet, skiftes til at tage kaffevagten.

Se kommende ture her: https://ny.o-s-f.dk/events/kategori/onsdagsklubben/

Vi håber at se dig. Ønsker du flere oplysninger, så kontakt en af onsdagsklubbens turledere eller et bestyrelsesmedlem for yderligere information.

Knæk&Bræk