Bornholmertur påsken 2020

Bornholm er fantastisk og barsk natur, vild bestand af havørreder og masser af hygge.
Der er chance for for rigtig flotte havørreder, og igennem årene er der fanget mange fisk over 3 kg med største fisk på 5,7 kg. Kysterne rundt på øen byder på stor variation af klipper, sten og sand, der ikke findes mage nogen andre steder i Danmark. Den vilde bestand af havørreder er ikke de store udsætninger overlegen i antal, og man skal påregne, at der skal arbejdes for fiskene.
Odsherreds Sportsfiskerforenings bornholmertur er omgivet af OSF tradition, som nok en anden tur er og har eksisteret siden 1982. Vi følger også traditionen og deltager hvert år på Bornholms Ørreddag Langfredag – en stor ørreddag med ca. 300 deltager og typisk 30-40 fisk indvejet.
Vi bor i Rønne på vandrehjemmet, som nærmest er familiært. Her fra fisker vi øen rundt – efter lyst og vind. Turen tilstræbes afviklet med plads til ro og afslapning. Nogle dage fiskes hele dagen andre dage timer efter behov.
Turen er budgetteret til 2.800,-
Vi er 6 tilmeldte deltagere i påsken 2020. Færge og transport er på plads – Helt ekstraordinært kan vi her efter tilmeldingen er slut tilbyde en ekstra plads – så vil du med, skal du skynde dig at tilmelde dig til turlederen på tlf. 25 629 100.