Turen til Vestmanna 2020

Så er der som sagt kun 2 pladser tilbage til turen til Vestmanna.

For øjeblikket er vi tilmeldt 6 personer, og prisen ved fuld tilmeldelse (8 deltagere) er: 4.429 kroner, der dækker transport til Vagar lufthavn, transfer til Vestmanna, hytte i 3 nætter og 2 hele dage med MS Blåstein.

Tilmeldingen lukker onsdag, den 13.11. kl. 12:00 – så skynd dig at melde dig til, hvis du vil med (først til mølle princippet) Efter tilmeldingsfristens udløb vil vi betale hytte og bestille flybiletter. Det er derfor vigtig at de tilmeldte sender mig deres navn som det står i passet, så jeg kan bestille. I kan sende oplysningerne til mig på michael@heiland.dk.

Hvis du/I skal med, så skal der indbetales et depositum på 3.000 pr. person til foreningens konto i Dragsholm Sparekasse reg. nr. 0537 konto 0000795348. Restbeløbet skal indbetales, når vi har fået endelig konfirmeret og blevet opkrævet fra skipperen.

Prisen ved 7 personer vil være omkring 4.818 pr. deltager.

Begge priser er uden mad, og der er et glimrende supermarkedet 200 meter fra hytten, og vi regner med ca. 300 kr. pr. person for aftensmaden ( vi skal vel have fisk både fredag og lørdag :-)? ) og morgenmad i 3 dage.

Kærlig hilsen

Os der skal med:-)