Onsdagsklubben – Tid til genstart

 

Kære Medlem

Efter endnu en dejlig sommer, er det nu blevet tid til at genoptage onsdagsfiskeriet. Alle medlemmer, som har mulighed for at fiske onsdag formiddag, er velkommen. Det er udelukkende kystfiskeri, og er du nybegynder, bliver der rig lejlighed til at få gode råd og vejledning af de erfarne.

Onsdagsfiskeriet går i korte træk ud på, at men tager ud fra morgenstunden, alene eller sammen med andre onsdagsfiskere. Kl. 12.00 evt. senere når dagene bliver korte, mødes alle i klubhuset og spiser den medbragte madpakke og nyder efterfølgende en kop kaffe og et stykke kage. Selv om du ikke har fisket, er man velkommen i klubhuset til kaffe, hyggesnak og friske fangstrapporter.

Er der behov for yderligere information, så kontakt bestyrelsesmedlem Preben Hansen, formanden eller undertegnede, som alle er erfarne kystfiskere. Telefonnr eller mailadresse findes under bestyrelse .

Onsdagsfiskeriet starter onsdag den 11. september.

Knæk & Bræk