Arbejdsweekend.

Hej .

Så bliver der inviteret til arbejds weekend, i klubben. Det bliver den 15 . 16 .06-19  . Den primære opgave vil blive at få malet huset, derudover ,er der ytret ønske om at der bliver rytter op i alle de gamle blade,bøger,osv. Så vi kan få styr på det. Der vil være nogle mindre opgaver, så som at få efterset klubbens telte, evt. Kører på container pladsen , pudse vinduer inde og ude samt reng. Af klubhuset.  Der skal også laves hylde system i containeren  evt. Noget lys.  Vores projektor skal også fast monteres under loftet med de kabler der skal bruges. Flagstang nedtages males og ( måske, flyttes).  Så har du lyst til at deltage giv mig besked, klubben vil give lidt frokost , af en eller anden slags.  Tilmelding senest,  onsdag d. 12/6 . Vi starter med morgen brød og kaffe kl. 0800. Og fordeler opgaverne. Afhængigt  af fremmøde besluttes opgaverne.

Vh. Roland  .     22956693.