Bornholm påsken 2019

En dejlig tur til Bornholm er netop afholdt i OSF.

Vi var tre mand af sted og fangede 9 havørreder. Inge store fisk til os og flere under mål – største fisk var på 45 cm og fanget på Raghammer           Odde.

I år havde vi prioriteret, at besøge Gamle Niller på udfarten. OSF har afholdt Bornholmertur i mange mange år – faktisk siden 1982, hvor Søren Klement tog initiativ til turen efter en soldatertid på Øen. Allerede første år deltog Gamle Niller, som dengang en lidt forvokset junior. Det var fast tradition, at vi  mødtes hos Niels på Fredensvej i Ballerup – dengang inden natfærgen fra København.  Det var den tradition, vi tog op i år med vores besøg. Her fra går turen til Ystad – har vi god tid, fisker vi et par timer i Sverige inden færgeafgang, og ellers bliver det som i år til lidt sightseeing på de kendte kystpladser fx Kåseberga.

Vel ankommet på Øen onsdag aften boede vi traditionen tro på Rønne Vandrehjem værelse F5, som ligger lidt for sig selv i de gamle barakker fra krigens tid.

Vi lader altid vejr og særligt vind styre hvor på Øen, vi fisker. I år kunne vi i det utroligt flotte og solrige påske vejr faktisk vælge frit, da vinden også var svag alle dage. Vi fiskede meget på sydkysten særligt Raghammer blev besøgt, men også Sommer Odde og Kødtønden længere ned af kysten. Vi dumper også forbi kysten lige nede foran Vandrehjemmet men havde dog ikke held her i år. På klippekysten fiskede vi i Salene Bugten og Melsted – meget smuk og anderledes kyst for os fra Sjælland.

Selvom trofæfiskene udeblev, havde vi et dejligt liv på kysten, vi enten fangede, mærkede eller så fisk alle dage. På ørreddagen Langfredag var der indvejet godt 20 fisk, og vinderfisken var en fin 4 kg. fisk.

Tak for en dejlig tur som blev rundet af med en lækker og velsmagende Havørred frokost søndag inden hjemrejsen:-)

Fangstjournal

Ole Blom: 4 fisk

Martin Nilsson: 2 fisk

Torben Petersen: 3 fisk (Havørred 45 cm)

 

/Torben

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Altid hyggeligt, når nogen kigger forbi. Godt i havde en god tur der over. Håber at i næste år fanger den store drømmefisk nimh.
    ps. fine fotos

Der er lukket for kommentarer.