Skadede geder i Lammefjordskanalen

Hej Alle sammen

Har fået et indlæg fra en af vores kanal fiskerer, som beder om hjælp til at få klarlagt hvad årsagen er til at der fanges geder med skader.

Her er nogle billeder (nederst på siden) af de skadede gedder vi fangede i nordkanalen fra d 29-31/3-19. Som det ses på billederne varier skaderne på ryggen lidt fra meget lille til meget stor skade, vi har selv spekuleret på om det evt. er sket under grødeskæring, hvilket jo er nødvendigt, men hvis det er tilfældet kan det være det måske skal overvejes. Vi så heldigvis ingen døde fisk men kan ikke lade hver med at spekulere på om det rent faktisk har kostet fiskeliv, dømt ud fra skaderne på den store fisk frygter vi det desværre. Alle gedderne med skader er fanget mellem Asnæs og Fårevejle og har vedsendt et billede der forhåbentligt kan gi et overblik over hvor.
Om ikke andet er i altid meget velkommen til at kontakte mig med evt. spørgsmål eller andet og kan træffes både på mail: listetigeren@hotmail.com , men også på tlf. nr. 31201212

Jeg håber at dette kan være med til at gøre opmærksom på et desværre problem uagtet hvad årsagen er.
M.V.H
Morten Nielsen