Tur til Vestmanna

Kære alle,

Turen til Vestmanna i September aflyses p.g.a. for lidt tilmelding. Jeg havde jo kunnet frygte det fordi der virkelig er mange tilbud i år. Jeg har lavet en aftale med Magni, at vi prøver igen omkring start Juni næste år. Prisen vil være den samme, ca. 6.000 pr. person, alt inklusive transfer, hytte, mad og drikke undtagen de stærke drikkevarer.

Afgang fra Kbh om torsdagen, indkvatering i 8 mands hytte tæt på havnen, og med udsigt over fjorden. 2 dages fiskeri fredag og lørdag – med mulighed for at få frosset fisken til at kunne tage med hjem (Atlantic Airways er vante til at håndtere flamenco kasser for os skøre fiskere), retur til Kbh om søndagen, eftermiddag.

Jeg arrangerer gerne med Magni (og hans mor)

Her lidt fra Magnis hjemmeside: https://www.fishingwithblastein.com/

kh michael