Makrelfestival 2018

Hej alle!

Den 17. Til 19. August afholder Odsherreds sportsfiskerforening i samarbejde med Visit Odsherred den årlige makrelfestival.


For at opnå at arrangementet løber godt af stablen samt en bred forankring i foreningen og en god fælles stemning før, under og efter, er der brug for hjælp fra nogle af foreningens medlemmer.


Der er brug for hjælpere både til forberedelse fredag (måske også torsdag) samt afvikling af arrangementet lørdag og søndag.


Opgaverne fordeler sig både på salg af drikkevarer, afrydning og opvask efter spisning, indvejning af makreller, opsætning af telte og nedtagning igen og meget andet.


Efter festivalen tilbydes et hjælper arrangement som du selv kan have indflydelse på, da indholdet endnu ikke er fastlagt.


Har du et kriblende hjælper-gen i dig, så tilmeld dig på telefon 40350898 til Jonas eller på mail: osf@o-s-f.dk, Hvis du allerede nu ved hvilken dag du kan hjælpe, er det fint hvis du fortæller os det med det samme.

Vi forventer at holde et eller to korte møder inden festivalen, hvor vi sammen med de hjælpere der kan møde op, skaber et fælles overblik for arrangementet og sammen lægger sidste hånd på planlægningen. Man behøver ikke at kunne komme til mødet/møderne for at hjælpe på festivalen, der er brug for alle hænder.

Vi ser frem til at høre fra jer på telefon 40350898 til Jonas eller på mail: osf@o-s-f.dk

Hilsen

Bestyrelsen