Nu har vi igen udsat smolt i Odsherreds ferskvand som mundingsudsætning.

2016-04-09 12.09.56

I lørdags, den 14. april 2018, satte vi igen smolt ud. Tankbilen med de 56.400 smolt ankom til Sydkanalen kl. 20.15, og her blev de første 17.000 smolt læsset af. Fra Odsherreds Sportsfiskerforening deltog: Jesper som ansvarlig, desuden Karl Erik og Sinnet som medhjælpere. Fiskene, som oprindelig stammer fra Tuse Å , er opdrættet på Fyn af Linda, som var med for at sørge for bedst mulige forhold for dem. Desuden blev tankbilen med anhænger kørt af Brian, som blev noget udfordret af de nye udsætningsregler! Denne gang var vi nemlig blevet bedt om at udsætte så tæt på kysten som muligt, og det betød bl.a., at Brian måtte bakke ned ad den lille vej ned til Nordkanalens bådelav. Her vakte udsætningen ret stor begejstring og håb for fremtidens fiskeri. I alt havde vi 7 udsætningssteder. Nogle steder måtte vi læsse af med net og håndkraft, og et enkelt sted fandt vi i mørket først åen efter at være kørt for langt. Så Brian fik igen god øvelse i at bakke på smalle grusveje med anhænger. Han tog det heldigvis meget roligt og klarede det fint! Endelig ved 24-tiden kunne vi sætte de sidste fisk ud ved Dragsholm. Det var da en begivenhedsrig lørdag aften – godt, at man ikke var nødt til at tilbringe den på sofaen foran TV!

Venlig hilsen Sinnet Thueslev