G. Rev.

Hej.  Så er der nøjagtig en mdr. Tilbage  til at der lukkes for indbetalinger til det Gule rev. Der er pt. 9 der har meldt tilbage at de har indbetalt, og to det har sagt at de skal med , men ikke har meldt tilbage om at der er indbetalt. Husk.!!! Det er op til den enkelte deltager at sørge for transporten frem og tilbage. Der sendes en deltager liste ud når jeg ved om der er nok deltagere, Jeg har ikke mulighed for at tage nogen med  da jeg kører til Fredrikshavn allerede nogle dage før til familie. Lige ledes har jeg fået at vide at Ivan heller ikke kan tage nogen med da de også har planlagt forskelligt på turen. Er der nogen af jer der har meldt jer til, og kan tage nogen med , giv da mig Besked, det kan jo være at der sidder en og ikke tør melde sig til da han/hun ikke ved hvordan de skal komme til Hirtshals, og det kan jo være at turen afhænger lige netop  af den ene person bliver tilmeldt. Vh. Roland. Tlf. 22956693.