Man må undres !

Det er godt at hører fra den nye bestyrelse.

Grunden til at jeg skriver dette er at det er det første livstegn jeg hører fra dem siden 3 januar, ud over de andre indlæg på bloggen, derfor undre det mig også meget at de får infomationer ad omveje, som det beskrives, da jeg har tilbudt at mødes for at overleverer den info jeg har fra de sidste 4 år, men forbløffende tavshed fra bestyrelsens side.

Jeg vil hermed gerne afkræfte at der på nogen måde skulle have været forsøgt at lave noget uden om OSF vedrørende Makrel Festivalen siden september sidste år, men det er korrekt at Peter Holst og jeg har tilbudt vores hjælp til Visit Odsherred vedrørende festivalen efter vi stoppede vores virke i OSF. Det er også korrekt at vi nu arbejder for at oprette en forening som skal samle de foreninger og andre aktører som er en del af festivalen, her er OSF en af dem, dette kan Visit Odsherred bekræfte.

Det undre mig meget hvor den nuværende bestyrelse får sine oplysninger fra, men jeg vil da gerne hermed igen tilbyde min hjælp, så i får så korrekte infomationer som muligt.

Med venlig hilsen

Bjarke Knudsen