Vedrørende uro i foreningen

Hej OSF

Selv om det er en noget kluntet måde vi kom fra start på, ja så kommer der styr på det.

Alle skal være forvisse om at foreningen ikke står uden ledelse på nuværende, og der vil selvfølgelig også blive en ordenlig overdragelse til den næste bestyrelse, dette er der ingen der må være i tvivl om, der er bare for mange ting foreningen vil gå glip af hvis vi ikke kommer i gang med en overdragelse hurtigst muligt.

Den nuværende bestyrelse vil ikke svare igen på det der bliver skrevet på hjemmesiden, da dette ikke vil tjene foreningens fremtid, det er derfor jeg vil være i klubhuset fra kl 17 den 3 januar for uddybende spørgsmål, man er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig på mail eller telefor.

Jeg ønsker jer alle en god jul, samt et godt nytår.

Vi ses 3 januar 2018

Med venlig hilsen

Bjarke