Svar

Kærte Alle

Jeg kan forstå, at bestyrelsen vil trække sig.

Jeg har ikke nærlæst indlæggene – så vil blot kommentere kort, da jeg kan forstå, at jeg er nævnt. Det har ikke været mit eller mig bekendt nogen andres ønske, at bestyrelsen skal trække sig.

De tiltag jeg har været med i de senere år (Onsdagsklubben og Arbejdsgruppen) har alene været for at støtte op med ressourcer om en faldende aktivitet og på den måde hjælpe til i OSF.

Det er korrekt, at jeg har oplevet urimelig modstand – og trusler om eksklusion, som i min verden er helt uhørt i forening som vores. Jeg har rettet kritik til formanden for den håndtering. Det står jeg 100% ved.

Bestyrelsen har jeg hver især rost for deres fagroller – som jeg synes er udført flot. Når jeg taler om selvjustits i betyrelsen går det alene på, at man efter min mening allerede for år tilbage skulle have reguleret formanden, fx når der blevet truet med at gå eller eskludere.

Ud over dette korte svar ønsker jeg ikke at deltage i dette lavmål, og vil på ingen måde tage del i ansvaret for, at en bestyrelse går eller bliver.

De bedste hilsner

Torben