Intern uro

Denne ballade i vores klub, hører ingen steder hjemme. Der skal da ikke udelukkes medlemmer fra fisketure, og endnu mindre trues med ekskludering af vores medlemmer. hvad tænker folk på ??

Det er ødelæggende for enhver frivillig forening, der må være plads til konstruktiv kritik, ligemeget om man er enig eller ej.

Vi har dygtige medlemmer, der bruger, og har brugt megen tid, på foreningen, og kommer der nogle ideer, kritik, eller andre tiltag, er det fordi der bliver tænkt, og rejst bekymring, omkring nogle forhold/ting.

Tingene/problemerne, lader til at være blevet vokset sig store, men må kunne diskuteres på generalforsamling, så man kan få en ordenlig tone, og få rettet op på de ting igen, ellers har denne gamle fine forening, desværre ikke meget at bygge videre på.

De personlige angreb, der desværre er på blokken, er gift for vores forening, tænk jer om, inden i taster, og tag ansvar for foreningens fremtid, i stedet for at gøre tingene sværere, end de allerede er.  Når man har været medlem i foreningen i mange år, og lagt meget arbejde i foreningen. er det vel ikke forkert at give sin mening, om hvad der måske kunne gøres anderledes.

At bestyrelsen går af på den måde er deres eget valg, selvom man kan undre sig, det kunne være meldt ud på næste ganeralforsamling måske ?

 

Med håbet om i alle får en god Jul, og ingen skal udelukkes, eller ekskluderes i det nye år..

Vh Ole