Fwd1: Bestyrelse

Fra: “AS. Hvidtfeldt”
Det er med stor undren at jeg læser at bestyrelsen  trækker sig . De første ord jeg tænker på er ynkeligt , barnligt og latterligt . En sådan reaktion på problemer i en før så fint  fungerende forening ,som jeg har været glad for at være medlem af ,er mig komplet uforståelig .
Jeg har også mærket at tonen har ændret sig de sidste år og at bestyrelsen går direktet efter personer på den måde fortæller mig at formanden ikke evner at holde sammen på foreningen med så mange år på bagen .
At man går i utide og ikke på en generalforsamling er mig også uforståeligt
Jeg synes at Torben skrev et sobert indlæg og belyste et der er problemer og med et ønske om at vi fik rettet op og fik vores forening tilbage , hvilket jeg bakker ham helt op om .
Med håb om at OSF fortsætter i fremtiden
Søren Hvidtfeldt