Gule rev 2017.

Hej,

Gulerev6her er en lille beretning fra årets Gule rev tur. Turen startede den 28/07 på Hirtshals Havn, det blev til at 16 pers. havde tilmeldt sig. Vejret havde sine egne luner, ifølge div. Vejr udsigter tydede det på at skulle blive lidt dårligt lørdag formiddag, men derfra skulle det kun blive bedre, det blev det så bare ikke, desværre tværtimod. Allerede om natten hvor vi sejlede ud var der store dønninger, og det resulterede i at nogle af os, mig selv inc. blev ramt af søsygen, trods indtagelse af søsyge pille.

 

 

 

Lørdag morgeGulerev1n var planen at der blev startet med at fiske på Vrag, der blev affisket tre til fem Vrag, jeg er ikke helt klar over det, da jeg ikke deltog grundet min søsyge. Men der blev ikke fanget det store, så turen gik ud på selve revet, og der blev jeg så frisk at jeg kunne begynde at fiske. Det tog ikke mange minutter før de første stænger begyndte at signalere at der var fisk, skipper havde ramt, Bulls eye, stort set alle fik fisk op, på det stop, og det var fine Torsk der blev taget. Jan Olsen havde i den grad heldet med sig, han måtte sande at han manglede de sidste timer i træningsbænken, da armene blev tunge af at hive store torsk op, han var en af dem der fik mest valuta for pengene på denne tur, med 12 Torsk og blev Tur vinder. Hans største torsk blev vejet til 16,5 kg. Derudover havde han Torsk på, 10,5 kg . 9,5 kg . 8,2kg. 7,5kg. 6,2. Kg. Og nogle blev taget parvis. Der blev taget 4stk. 10+ på denne tur, og flere mellem 5kg. 10kg.

Gulerev8Torben og Niels fik også fornøjelsen af at prøve deres kræfter af på dobbelt bid, hvor der var tale om store Torsk, jeg mener at Torben havde 8,5 og 7,5kg på og Niels 10,8 og8,7kg. Puha. Vejret som ellers havde været lidt gråt, vådt og blæsende, viste sig endelig for den fine side, stort set ingen vind og ingen skyer, så nu var folk på, nu skulle den have hele armen, vi skiftede pladser efter de blev affisket, men fangsten var ikke det helt store, og som vi alle ved varer intet evigt. Som med et trylleslag slog vejret om, skyerne samlede sig, regnen væltede ud af himlen, og vinden tog til, ingen vejr prognose havde vist at det skulle komme, så alle var noget overrasket, ikke mindst Skipper.

 

 

Gulerev9Jeg blev kaldt til skipper for at drøfte situationen, og skipper mente at vi blev nød til at afkorte turen da vinden ville tiltage resten af dagen, natten og søndagen med. Så med bøjet hoved måtte jeg fortælle deltagerne at turen ville blive afsluttet før tid og jeg havde ikke mere end lige talt med de sidste, da skipper valgte at trutte turen af, da vinden var omkring de 16 sek/m, og vi havde ca. fire timer ind, med bølger og vind direkte ind på styrbord side hele vejen, og tiltagende vind. Det blev til noget af en gynge tur, kan i nok regne ud. Vel ankommet i havn, blev der serveret aften mad, vi havde fået lov til at overnatte på båden til søndag morgen, hvor den gæve dæksmand Dragan havde sørget for morgenmad. Derefter kørte folkene hjem efter som de var klar til det. Gulerev7

 

Da turen nu var blevet afkortet aftalte Redder og jeg, at der vil blive refunderet 750kr. til hver deltagerne, og at såfremt at vi ønsker båden til næste år, vil vi få den til samme pris som i år, dvs. 2500kr. pr. deltager, prisen er ellers 2600kr.

Ang. Tur i 2018 er båden reserveret 27/7til 29/7, mere derom på bloggen senere. Tak til deltagerne for en hyggelig tur som altid og jeg håber at turen til næste år kan fuldføres både med nok deltager og vejret. Total fangst kan ikke oplyses, da ikke alle har oplyst mig om deres fangst.

Vh. Roland.