ÅRETS NATKYSTTUR.

Fredag d. 16/6-17 kl. 19.30 blev den årlige natkysttur afholdt.

 

Vejrudsigten lovede frisk til hård vind fra vest, så eneste mulighed for fiskeri ville være et sted i Isefjorden.  Denne vejrudsigt må have skræmt en del væk fra arrangementet for kun Erik Jensen, Butterup-Preben, Finn-Tømrer og undertegnede vovede os ud til kysten. Vi aftalte at mødes på P-pladsen på Skansehage, men blev ret hurtigt klar over, at fluefiskeri her ville blive ekstremt udfordrende. Vi besluttede at køre den lille smut ned til Nakkehage for at få mere læ.

 

Lige til info vedr. Skansehage, så stod der et par tyskere lige ud for P-pladsen og kastede med noget nær havstænger , 0,40 line og makrelforfang.  Sjove kasteteknikker med en kastelængde på ca. 30 m. var resultatet, men pludselig var der flex på klingen, og en trippel af makrel kom op på stranden (den ene var rigtig fin) Jovist kan det lade sig gøre, for hele bugten rundt er der rigtig dybt vand helt ind under støvlesnuderne. Vi overvejede et kort øjeblik, om vi skulle ”deltage”, men trangen til fedtfinne-fisk tog over.

 

På Nakkehage var der heldigvis noget mere læ, og det lykkedes at finde et offentligt bord/bænkesæt, som blev vores lejr. Og så gik fiskeriet igang. Vi fordelte os på hele strækket, og da vi ved midnatstide igen mødtes alle mand, kom Preben traskende med en fin fjordørred på 48 cm. Så var det ligesom grilpølserne og øllen smagte endnu bedre.

Resten af natten og morgenen blev der fisket på livet løs, men kun Preben havde åbenbart fået ”velsignet” sine fluer og blink – endnu en havørred (genudsat) og et par hornfisk blev det til. Vi andre fik bare frisk luft – og rigeligt af den.

 

Kl. 06.00 blev vi enige om at sige stop og vende snuden hjemefter til en ventende hovedpude og dyne. Tak til alle for rigtig hyggeligt selskab, som vi naturligvis gentager til næste år.

 

Resultat og dermed turvinder :  Butterup-Preben  – havørred på 48 cm.

 

Knæk & Bræk

Kalle Ludvigsen