Bornholm påsken 2017

Med et lille 6 år gammelt gensyn og en practical joke aflægger vi her fangstrapport fra årets Bornholmertur.  Se denne lille video på Facebook I OSF´s gruppe.  https://www.facebook.com/torben.petersen2/videos/2010152292500/
 
En dejlig tur i gode venners lag – Ole Blom, Martin Nilsson og Torben Petersen. Lidt småt med evnerne til at fange noget. Dog kom et par fisk på land. Ole fik en undermåler og Torben en havørred på 49 cm og 1.35 kg (Turvinder).
 
En vandrehistorie, som har eksisteret siden 1982 fik nyt liv. Vinderfisken på Ørreddagen Langfredag på 4 kg. blev fanget i gummisko i Havnebassinnet i Rønne – lige der hvor sagnet siger, at en tysker skulle have fanget nogle grumme store gedder:-) Meget flot fisk i øvrigt.
 
Nye forpagtere på Rønne vandrehjem klarede logi-opgaven med med bravour.
 
Knæk og Bræk